PindPromotor as

Prinsensgade 62
7000 Fredericia
Tlf. +45 7592 1000
Fax +45 7593 4948

Klik HER for at emaile bureauet.

Kørselsvedledning
Vis stort kort

PindPromotor as, reklamebureau i Fredericia
Leverandør af tryghed, tillid og troværdighed gennem snart 30 år.
PindPromotor’s værdigrundlag kan siges og skrives med tre ord: Tillid, tryghed og troværdighed
Vores værdier præger vores hverdag og det samarbejde vi har med vores kunder, værdierne er vores fællesnævner for at skabe god kommunikation i alle led og i alle processer.
God kommunikation er: - at der er overensstemmelse mellem det du ønsker at fortælle dine kunder, og det som dine kunder forstår.
Bruge denne side til at kontakte reklamebureau PindPromotor as. Email, adresse og information om telefon samt kørselsvejledning til reklamebureauet findes på denne side. Kortet er et Google Map. For vejledning i brug af Google Maps henvises til google. Østerhus i Fredericia, som findes afbilledet her på siden danner rammer for reklamevirksomheden.
Vores erfaring fornægter sig ikke. Det er vel derfor, vi bliver omtalt som en videnbaseret kommunikationspartner med en god portion forretningsforståelse. Vi omsætter viden til handling og handling til løsninger, der skaber synlighed og erobrer markedsandele. Vi forstår kunsten at lytte og evner at omsætte vores kunders behov til løsninger, der virker. kommunikationsstrategi, webdesign