Dygtige og troværdige medarbejdere

PindPromotor as har mere end 25 års erfaring som full-service reklamebureau. Vi er en flok fastansatte og freelancere, der med omtanke og kreativitet mestrer de fleste discipliner inden for design, reklame og strategisk kommunikation.

Vores definition på god kommunikation er:

Kontakt os

PindPromotor as
Prinsensgade 62
7000 Fredericia
Tlf. 75921000
at der er overensstemmelse mellem det, du ønsker at fortælle dine kunder,
og det som dine kunder forstår.
at kommunikationen bygger på en unik idé.
at budskabet forankres i en strategi, der involverer alle i virksomheden
fra bydreng til direktør.

PindPromotor as, reklamebureau i Fredericia
Leverandør af tryghed, tillid og troværdighed gennem snart 30 år.
PindPromotor’s værdigrundlag kan siges og skrives med tre ord: Tillid, tryghed og troværdighed
Vores værdier præger vores hverdag og det samarbejde vi har med vores kunder, værdierne er vores fællesnævner for at skabe god kommunikation i alle led og i alle processer.
God kommunikation er: - at der er overensstemmelse mellem det du ønsker at fortælle dine kunder, og det som dine kunder forstår.
Her finder du direkt kontakt til nøglepersoner på reklamebureauet PindPromotor. Tryk blot på "email her". Medrbejderne på denne side er altid leveringsdygtige i god rådgivning i Webdesign til portalløsninger, webdesign til e-handelsløsninger med meget komplekse webshops, webdesign til større corporate websites. Den moderne mediestrøm er blevet et vigtigt arbejdsområde. Markedsføring og webdesign går hånd i hånd, og i nogle tilfælde er rådgivning vores vigtigste ydelse. God rådgivning er oftest det vigtigste redskab til både god markedsføring, gode webløsninger - ja, god reklame. Fra rådgivning omkring webdesign, e-handel, marketing, reklamekampagner, annoncering, annoncer, tv-reklamer, pressemeddelelser, positionering, strategi, print og web, kommunikation med moderne medier, herunder kommunikation gennem sociale medier som Facebook, Twitter, blogs og meget mere. PindPromotor kan naturligvis også findes på Facebook og Twitter.
keywords for pindpromotor, reklamebureau i Fredericia: kommunikation, kommunikationsrådgivning, kommunikationsbureau, reklame, reklamebureau, designbureau, branding, marketingtjek, marketingrådgivning, marketingrådgiver, markedsføring, webdesign, design, tryksager, tryksagsproduktion, brochurer, annoncelayout, reklamekampagne, salgskampagne, tv-reklame, radioreklame, biografreklame, pressemeddelelse, pressemeddelelse, fredericia, trekantområdet, jylland, midtjylland, sønderjylland, lillebælt, Middelfart, Fyn, Odense, Kolding, Vejle, layout, logo, firmaprofil, brevlinje, flash, dynamisk design, cms, dynamicweb"lame, biografreklame, pressemeddelelse, pressemeddelelse, fredericia, trekantområdet, internet, internetløsninger, SEO, search engine optimization, webløsninger, webshop, cms, e-commerce, e-handel, marketing, print, strategi
Vores erfaring fornægter sig ikke. Det er vel derfor, vi bliver omtalt som en videnbaseret kommunikationspartner med en god portion forretningsforståelse. Vi omsætter viden til handling og handling til løsninger, der skaber synlighed og erobrer markedsandele. Vi forstår kunsten at lytte og evner at omsætte vores kunders behov til løsninger, der virker. kommunikationsstrategi, webdesign